Betaalmethode

iDeal payment iDEAL
Online betalen via uw eigen bank. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.
Mastercard payment MasterCard
MasterCard verbindt consumenten, financiële instellingen, winkeliers, overheden en bedrijven in meer dan 210 landen en regio’s . De producten en oplossingen van MasterCard maken alledaagse commerciële activiteiten, zoals winkelen, reizen, bedrijfsvoering en financieel beheer, voor iedereen gemakkelijker, veiliger en efficiënter.
Visa payment Visa
Een Visa kaart staat voor een gemakkelijke en veilige manier van betalen. Of u nu kleding koopt, online een reis boekt of afrekent in een restaurant. Visa biedt u een snelle en gemakkelijke manier om mee te betalen. De kaart wordt wereldwijd geaccepteerd, is gemakkelijk en betrouwbaar.
Paypal payment

Paypal
Meer dan 2 miljoen Nederlanders betalen al met PayPal. Ook u kunt al uw aankopen in binnenland en buitenland veilig betalen. Regel het nu! Betalen met PayPal is geheel gratis !

 
  • Wereldwijd aankopen doen en met PayPal betalen.
  • Altijd veilig kopen of verkopen.
  • PayPal garandeert Kopersbescherming
  • Koppel eenvoudig uw bankrekening of creditcard. (u hoeft géén geld te storten op uw PayPal-rekening)
Maestro payment Maestro
Betalen met uw pinpas met Maestro® logo kan overal in Nederland en wereldwijd bij meer dan 14 miljoen acceptatiepunten. Deze acceptatiepunten herkent u direct aan het Maestro® logo, dat bij de meeste winkeliers duidelijk zichtbaar is in de winkel en/of in de buurt van de kassa.
Mister cash payment Mister Cash
Mister Cash is het meest gebruikte betaalmiddel voor online betalingen in België. Mister Cash is te vergelijken met het Nederlandse iDEAL en is tevens een gegarandeerde online betaling voor de webwinkelier. Alle klanten van de banken Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank kunnen online betalen met Mister Cash.
Sofort Überweisung Sofortüberweisung
Sofortüberweisung is de Duitse Ideal variant van Payment Network AG en de meest gebruikte betaalmethode in Duitsland. Met Sofortüberweisung kunt u al tijdens de bestelling makkelijk een overschrijving voor het desbetreffende bedrag via uw online banking maken. De handelaar ontvangt na voltooiing een real-time bevestiging van Sofortbanking. Op deze manier kan hij zijn goederen direct versturen - U ontvangt uw aankopen hierdoor sneller. Sofortüberweisung voldoet aan de hoge veiligheidsnormen van het online banking en beschikt over een door de TÜV-geteste bescherming van persoonsgegevens. U hoeft niet te registreren en u heeft ook geen creditcard nodig. U betaalt eenvoudig, veilig en snel direct via uw online-bankrekening.